Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 квітня. Не так страшна п'ятниця, 13-те, як її малюють

П'ятниця, 13 квітня 2012, 08:49
Ця п'ятниця (тринадцяте!) не така погана, як могла б бути. Здебільшого справа обмежиться дрібними неприємностями, випадковими збігами. Головне – не опускати руки, навіть якщо все буде йти не зовсім так, як хотілося б. Міста сьогодні бере не нахабство, а наполегливість. Близька людина охоче розділить і ваші труднощі, і радості.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для вас цей день буде дуже вдалим. Ви не тільки благополучно доведете до кінця справи, розпочаті протягом робочого тижня, а й візьметеся за якийсь новий проект, дуже захоплюючий і перспективний. Можна укладати угоди, приймати ділові пропозиції: доля відкриває перед вами нові шляхи до успіху. В особистому житті відбуваються серйозні зміни на краще. Овни підтримують і радують близьких, уникають сварок, навіть якщо виникають розбіжності. День підходить для того, щоб зробити приємний сюрприз коханій людині.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вам не везе. Можливі професійні негаразди, не виключена втрата цінної речі або важливого документа. Значну частину дня доведеться присвятити роботі, яку мав виконати хтось інший. Можливі невдалі покупки; ви схильні надто багато витрачати на речі, які вам насправді зовсім не потрібні. Ваші близькі сваряться і вам доводиться вибирати, на чию сторону встати. День не підходить для романтичних побачень. Уникнути сварки з коханою людиною вдається лише небагатьом представникам знака.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Перша половина дня добре підходить для роботи. Ви енергійні та діяльні, легко знаходите помічників і союзників, нема такого завдання, яке ви не могли б виконати. Окремо варто сказати про ділові переговорах: вони проходять в самому вдалому для вас ключі, ви можете диктувати свої умови. У другій половині дня знижується життєвий потенціал, можливі нездужання. Зростає потреба в усамітненні, спокійному відпочинку, але далеко не всім Близнюкам вдається знайти місце, де їх не смикали б щохвилини.

Рак (22 червня – 23 липня)
Значна частина цього дня буде присвячена виправленню помилок, причому не тільки ваших власних. Заняття це не саме захоплююче, але необхідне. Не беріться за щось нове, поки не розберетеся з усіма старими промахами і недоробками. Можливі суперечки з керівництвом, не виключені зіткнення з представниками державних організацій. Ви можете звернутися до близьких за допомогою і підтримкою, розраховувати на їх розуміння і участь. Єдине, чого вам в цей день може не вистачати – це гроші, але багато Раки зненацька з'ясують, що і без них можна чудово провести час.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не експериментуйте і не ризикуйте: цей день вимагає обережності, розсудливості, обачності в справах. Нові ідеї можуть здатися блискучими, але, приступивши до їх здійснення, ви напевно зіткнетеся з труднощами. Можливі фінансові втрати, деякі Леви будуть змушені звернутися в банк для отримання кредиту на термінові потреби. Ви цілком здатні захопитися чоловіком, якого бачите вперше і зовсім не знаєте. Але, як не дивно, раптово виникають симпатії не представляють небезпеки: інтуїція допомагає вам зрозуміти, хто дійсно заслуговує уваги.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день напевно сподобається Дівам, яким хочеться різноманітності, нових вражень, цікавих зустрічей. Доля готова порадувати і побалувати вас, просто дайте їй таку можливість. Можливо початок нової справи, яке не тільки захопить вас, але і дозволить отримати значний прибуток. Не виключені розбіжності з близькими людьми, але в більшості випадків справа обмежується хоч і гарячим, але недовгим суперечкою. Не виключені нові романтичні захоплення, які допоможуть Дівам відчути себе по-справжньому щасливими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для вас цей день не буде особливо цікавим. Він не багатий подіями, не підносить сюрпризів, але має і свої плюси: ви можете рухатися обраним курсом, не побоюючись неприємних несподіванок. На роботі може виникнути складна ситуація, але керівництво підтримає вас, і все закінчиться найсприятливішим для вас спосіб. Можна виявляти ініціативу в особистих відносинах, але робити це слід обережно: сьогодні ви не так делікатні, як завжди, часом дозволяєте собі нетактовні зауваження. Є шанс подолати розбіжності зі старшими родичами, разом вирішити спільні проблеми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День складається невдало. Дуже важко ладнати з оточуючими: вони ніби відчувають ваше терпіння, раз у раз виводять вас з рівноваги. Керівництво пред'являє претензії, доводиться вдаватися в довгі і нудні пояснення, які ніхто не хоче слухати. Можливі фінансові втрати. Залишають бажати кращого відносини в сім'ї: здається, що родичі ополчилися проти вас. Насправді проблеми не настільки глобальні – якщо сьогодні ви їх не посилите, то незабаром вони залишаться в минулому.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У цей день ви зможете досягти великих успіхів. Вдається вирішити складні професійні питання, є шанс взяти верх над недоброзичливцями, залишити конкурентів далеко позаду. Вам вдається знайти спільну мову з якоюсь впливовою особою, яка запропонує вам заступництво або допомогу в реалізації ділових планів. Можливо нове захоплення, роман буде пристрасним і тривалим, можливо, призведе до шлюбу. У сімейних відносинах панують гармонія і взаєморозуміння. Хороший день для будь-яких спільних проектів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день добре підходить для складної роботи. Вам вдається зосередитися, ви серйозно підходите до справи і вирішуєте одну задачу за одною. Налагоджуються ділові відносини, можливе підписання угод про співпрацю. Деякі Козероги отримають пропозиції, що стосуються роботи в іншому місті чи за кордоном. Не виключено романтичне захоплення, яке змінить ваше життя. Ви відчуваєте чисті почуття, але не втрачаєте здорового глузду, а тому уникаєте марного ризику і не робите необачних вчинків.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Невдалий день. Втім, ви зможете уникнути багатьох неприємностей, якщо будете дуже-дуже уважні і обережні. Уникайте сумнівних контактів, намагайтеся мати справу тільки з перевіреними надійними людьми. Не витрачайте гроші на непотрібні речі, як би не було сильно бажання купити симпатичну дрібничку. Можливі серйозні розбіжності з близькими людьми, випадкові сварки швидко переростають в конфлікти. Ви не вважаєте за потрібне стримувати свої емоції – оточуючим це не подобається. Небажані довгі поїздки, виснажливі подорожі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Несподівана удача дозволить благополучно довести до кінця справу, яку ви були готові кинути – так довго воно тривало. Ваш успіх помічають оточуючі – і не радіють йому, а починають відчувати заздрість. Якщо у вас з якоїсь причини раніше не було недоброзичливців, сьогодні вони цілком можуть з'явитися. У другій половині дня можливі нездужання, через них доведеться відмовитися від запланованих розваг і зустрічей. З вами не так-то просто мати справу (ви примхливі і непослідовні), але близьким все ж вдається підняти вам настрій.