«ArcelorMittal Кривий Ріг» збільшив прямі інвестиції в екологію в 2,5 рази

Понеділок, 9 липня 2012, 17:28
Криворізький гірничо-металургійний комбінат «ArcelorMittal Кривий Ріг» в січні-березні поточного року збільшив капітальні прямі інвестиції в екологію та природоохоронні заходи в 2,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року – до 86,1 млн грн, повідомляється в інформації меткомбінату.
«ArcelorMittal Кривий Ріг» збільшив прямі інвестиції в екологію в 2,5 рази

Ця сума складає 12,9% від капітальних інвестицій у виробництво, ремонт та утримання основних виробничих фондів.

Із загального обсягу капвкладень в екологію інвестиції у капітальне будівництво склали 76,6 млн грн, ремонти та утримання – 9,5 млн грн.

Згідно з повідомленням, «ArcelorMittal Кривий Ріг» розробив план природоохоронної діяльності на 2012 рік, який включає заходи відповідно до екологічними програмами Дніпропетровської області та Кривого Рогу, заходи щодо мінімізації утворення та розміщення відходів у навколишньому середовищі, заходи щодо забезпечення надійності експлуатації основних фондів природоохоронного призначення.

«ArcelorMittal Кривий Ріг» в 2012 році заплановано виконання робіт по 72 заходам, у тому числі 41 – з капітального будівництва, 22 – по капітальним ремонтам основних фондів природоохоронного призначення та 9 – за змістом основних засобів.

У поточному році планові витрати підприємства на природоохоронні заходи заплановані на рівні 224 800 000 грн.

 

comments powered by HyperComments