Гороскоп по знаках Зодіаку на 25 лютого. Духовна близькість допоможе уникнути сварок

Понеділок, 25 лютого 2013, 07:45
День пов'язаний з помилками, неправильними або не вчасно прийнятими рішеннями, прорахунками і промахами. Важливі справи краще відкласти: шанси благополучно довести їх до кінця невеликі. Часто виникають конфлікти, лише небагатьом людям вдається правильно оцінити людей, з якими доводиться мати справу. Відсутня напруженість тільки у відносинах дуже духовно близьких людей, давно і щиро прив'язаних один до одного.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Початок цього дня несприятливо: нервова напруга високо, це заважає зосередитися. Ви зазнаєте невдачі навіть в самих простих справах, нервуєтеся, даєте волю гніву. Близькі намагаються підняти вам настрій, але це їм не вдається. У вашого почуття гумору вихідний, тому навіть безневинні жарти ви приймаєте в багнети. В середині дня можливі вдалі збіги, сприятливий збіг обставин. Вечір – час великих витрат, не завжди виправданих. Небажано витрачати гроші на розваги і незаплановані поїздки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вдалий і приємний день. Складні моменти можливі лише в самому його початку, та й тут справа обмежиться дрібними втратами і прикрими непорозуміннями, які вдасться негайно прояснити. Звертайте увагу на зокрема і деталі, факти та події, які не кидаються в очі. Частина дня проходить під впливом сприятливих тенденцій, вам вдається все, за що ви беретеся. Високий творчий потенціал; завдяки йому ви й самі не сумуєте, і оточуючим не даєте впасти у зневіру. День добре підходить для оновлення гардероба, покупки аксесуарів і прикрас.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Не найсприятливіший день для нових починань і початку роботи над масштабними проектами. Краще задовольнятися малим. Виникають проблеми в спілкуванні, ви звертаєтеся за допомогою, але не завжди отримуєте її. Можливі серйозні конфлікти з людьми, від яких залежить ваше благополуччя. Займайтеся справами простими і зрозумілими, не вимагають бездоганної точності виконання. Ризикувати, розраховувати на везіння, покладатися на удачу не слід. Від дальніх поїздок за кермом краще утриматися.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день, перша половина якого підходить для спілкування. Зараз ви можете говорити те, що думаєте, не побоюючись негативної реакції з оточуючими. Зустрічі з жінками піднімають настрій, до того ж дають можливість отримати якусь корисну інформацію. Взаємодія з чоловіками допоможе у вирішенні якихось конкретних завдань. Друга половина дня – час натхненної творчості. Фантазія не знає меж, ідеї, що приходять у вашу голову, дуже гарні. Можна щось кардинально змінити в своєму житті: шкодувати про зроблене вам не доведеться.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День навряд чи ознаменується важливими подіями, але мине дуже приємно. Ви оточені людьми, котрі відчувають до щиру симпатію, легко знаходите з ними спільну мову і просто приємно проводите час. Успіхи, навіть незначні, вас радують, у деяких Львів з'явиться привід для торжества в сімейному або дружньому колі. Відповідний день для початку романтичних стосунків, ви в лічені хвилини знайдете дорогу до серця цікавить вас персони. Можливі грошові надходження і подарунки, покупки, які ви робите в цей день, будуть вдалими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відповідний день для того, щоб подумати про щось важливому і серйозному. Наприклад, про власне майбутнє. Сьогодні у вас чудово виходить будувати плани, до того ж такі, які незабаром вдасться реалізувати. Добре приймати гостей, в тому числі – людей, з якими ви пов'язані діловими інтересами. Приємна неформальна бесіда дозволить зробити співробітництво більш вигідним для обох сторін. Варто навести порядок у фінансових справах, по можливості – спланувати бюджет, це дозволить уникнути багатьох марних витрат.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ви занадто серйозно ставитеся до себе, будь-які жарти на свою адресу вважаєте чи не образами, гостро реагуєте навіть на нешкідливі зауваження. Це може стати причиною серйозних проблем у стосунках з близькими, що почалася сварка може перенести в серйозний конфлікт. Ви не проявляєте своєї звичайної делікатності і поступливості, оточуючі будуть цим дуже незадоволені. Важливо стежити за порядком у фінансових справах; небажано брати і давати в борг. Ви можете дозволити собі невеликі покупки, але від великих придбань краще утриматися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Знайдіть собі цікаве заняття. Це один з тих днів, коли неробство – вірний шлях до зневіри і пригніченості. Добре було б змінити обстановку, побувати в якомусь новому місці, відправитися разом з друзями в невелику поїздку. Можливі нові знайомства, при цьому ви схильні переоцінювати людей, яких бачите вперше. Фінансова ситуація стабільна, можливе повернення старих боргів. З'являється шанс знайти нових ділових партнерів, для цього доведеться пустити в хід свою чарівливість. Вечір – слушний час для того, щоб обдумати якийсь важливий питання, скласти план дій на найближче майбутнє.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Відповідний день для того, щоб зайнятися чимось дійсно цікавим. За такі справи ви беретеся з непідробним інтересом, заражаючи оточуючих своїм ентузіазмом. Є шанс зібрати навколо себе однодумців, знайти впливових союзників. Відвідування світських заходів, офіційних урочистостей виявиться корисним, дозволить зав'язати знайомства, які вам незабаром знадобляться. Можна робити великі покупки, особливо добре день підходить для придбання техніки. Ви легко завойовує симпатії, однак відносини, що починаються в цей день, будуть починатися швидше в дружньому, ніж в романтичному ключі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Навколишні активно втручаються у ваші справи, що вас неабияк дратує. Однак далеко не завжди ви можете просто попросити залишити вас у спокої – в хід йдуть інтриги і маніпуляції, ви опиняєтеся змушені робити те, чого зовсім не хочете. Дуже велика ймовірність конфліктів з жінками, ви відчуваєте себе винними, хоча і не можете пояснити, чому. Небажано займатися справами, що потребують зібраності, зосередженості, хорошої реакції. Можливі дрібні травми через незручності, неакуратність. Не поспішайте! Сьогодні комфортним для вас буде більш повільний життєвий ритм, ніж зазвичай.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Прекрасний день. Якщо у вас щось не виходить, значить, це вам і не потрібно. Вибирайте легкі шляхи – саме вони ведуть до поставленої мети. Нова інформація засвоюється моментально, тому день відмінно підходить для навчання, придбання корисних навичок. Заняття спортом, танці, активний відпочинок добре позначаються на самопочутті і дають заряд гарного настрою. Ви – душа компанії, людина, що викликає загальний інтерес. Що б ви не робили, як би себе не вели, негайно знаходяться послідовники і наслідувачі. Ви охоче берете на себе роль лідера, не боїтеся відповідальності. Дуже сприятливий день для нових знайомств.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Відповідний день для пошуків людини, яка займеться вирішенням ваших проблем. Ви напевно його знайдете, навіть не сумнівайтеся! Ймовірно знайомство з впливовою особою, ви завоюєте її симпатію, завдяки чому перед вами відкриється маса цікавих можливостей. Плідно обговорення бізнес-проектів, угоди, досягнуті в неформальній обстановці, будуть виконані в точності. Вам вдається знайти оптимальне рішення не тільки своїх, але і чужих проблем. Допомагаючи людям, які опинилися у важкій ситуації, ви не чекаєте подяки, але все ж отримуєте її. Можливі приємні сюрпризи від близьких.