«Все не так, все обман, ніхто в цьому світі не сам», – Тарас Тополя рассказал, о чем «Антитела» поют в новом альбоме

Елена Вьюн. Фото: Яна Кушнарёва  |  Понедельник , 31 марта 2014, 16:47
29 марта в арт-клубе «Корова» группа «Антитела» презентовала новый альбом «Над полюсами». Перед концертом музыканты встретились с журналистами. Лидер группы Тарас Тополя рассказал о новой пластинке, о личной жизни и поделился мнением о ситуации в стране.
«Все не так, все обман, ніхто в цьому світі не сам», – Тарас Тополя рассказал, о чем «Антитела» поют в новом альбоме

Про концерт в Харькове:

Ми приїхали до Харкова презентувати свій новий альбом «Над полюсами». Приїхали саме до вашого міста, бо знаємо, що тут привітна і любляча публіка. Ми зіграємо десятки пісень з нового альбому наживо, а також вже відомі вам композиції. Наш репертуар налічує близько 50-ти пісень, та для сьогоднішнього концерту ми відібрали близько половини. З нового альбому є  пісні, які ми уже презентували, а є такі, які ми тримали в таємниці до 29 листопада, щоб вперше зіграти на концерті в Києві. В піснях різний набір емоцій та думок, від простих до філософських речей в текстах.

Про новый альбом «Над полюсами»:

В альбомі є такі композиції, які дозволяють «відключити» все погане, сумне і повністю поринути в музику. Є композиції, які, навпаки, дозволяють відкинути розваги і зануритися у свій внутрішній світ, перейти до самоаналізу. Головний меседж закладений у пісні «Над полюсами»: «Все не так, все обман, ніхто в цьому світі не сам». Незалежно від того, де ти народився, які в тебе погляди, якою мовою ти розмовляєш. Головна задача, навчитися при цьому жити разом і знаходити щастя в об’єднанні.

Про личную жизнь (лидер группы Тарас Тополя женат на Елене Кучер (Aloysha), - ред.):

Особисте життя у нас досить насичене. Ми підтримуємо здоровий спосіб життя та практично не сваримося. Особисте життя тісно пов’язане з музикою, адже ми – творчі особистості, музиканти. Тому, і інтереси у нас спільні: пісні, студійний запис, концерти. В цьому плані, нам дуже пощастило, адже працюємо в одній сфері, і всі творчі робочі моменти вирішуємо з повним взаєморозумінням. Головна наша радість – це, звичайно, дитина, яка дивує з кожним днем все більше.

Про других исполнителей:

Чесно кажучи, дуже важко слухати інших, тому що музиканти відразу розкладають пісню на партії. В основному, звертаємо увагу на якість музичного матеріалу, фірмовий стиль. Надихає якісна музика. Це найважливіший критерій.

Про музыку и политику:

Так склалося, що більшість пісень, в тому числі «Незалежний», були презентовані до початку різного роду сутичок у країні і виявилися пророчими. Звичайно, будь-яка ситуація в країні чи то весела, чи сумна впливає на творчу особистість... Скоріше за все, ми будемо працювати над новими піснями вже після фінального концерту, який відбудеться в Києві. Для гурту це буде щось нове. Будуть задіяні струнні та вокальні ансамблі, оперні співаки. А після цього чекайте на нові композиції, в тому числі і присвячені останнім подіям в Україні.