Харків знову обстріляли ракетами

Вторник , 19 сентября 2023, 08:55
Сьогодні вночі Харків знову опинився під обстрілами ворожих ракет С-300 з горезвісного Бєлгорода.
Харків знову обстріляли ракетами

Моніторингові канали нарахували сім вильотів по Харкову та області. Зокрема, навіжені рашистські терористи завдали ударів по Холодногірському району Харкова.

«Маючи провал на південному та східному фронтах, рашисти в такий спосіб намагаються досягти хоч якихось цілей», – повідомив начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник.

В цілому за добу армія вояків за кремлівського царька завдала авіаударів в районі трьох населених пунктів Харківщини: рашисти скинули керовані авіабомби на Берестове, Копанки, Шийківку. Артилерійських та мінометних ворожих обстрілів зазнали Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка Харківської області. За даними начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, близько опівночі російські окупанти обстріляли Вовчанськ. Пошкоджено будинок та господарчу споруду, без постраждалих. У Петропавліці ворожим обстрілом пошкоджено вантажний кран. У Подолах пошкоджено приватний житловий будинок. Унаслідок обстрілу Куп’янська пошкоджено 2 житлові будинки, господарчі споруди, сталася пожежа. За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.