"RUFFNECK ATTACK CREW - 9 YEAR ANNIVERSARY!"

Fitter Happier  |  Среда , 1 апреля 2009, 08:28
28 марта в столичном клубе "ТРОКАДЕРО" на Прорезной команда RUFFNECK ATTACK отметила свой 9-й день рождения. Было круто (рассказ очевидца).
"RUFFNECK ATTACK CREW - 9 YEAR ANNIVERSARY!"
Ви навіть не уявляєте як це було круто! краща паті з усіх, які доводилось відвідувати! мегапозитив і скажений драйв. кращого продовження відкриття роллер-сезону і бути не могло. По порядку трохи розповім.
 
 
FOOTWORK 1VS1
брейкдансери змагаються, хто краще вміє вимахувати ногами на танцполі. взагалі у цьому нічого не розумів, але під кінець першого раунду (8 батлів) почав розуміти як саме оцінюють судді. видовище досить вражаюче, дехто витворяв просто нереальні речі.

TOPROCK SEVEN 2 SMOKE
змагання по топроку з дуже цікавою схемою. починає батл перший танцор і батлить з усіма по колу доки в нього хтось не виграє. як хтось виграє перший стає в чергу і так продовжують далі. жюрі обирає переможців та рахує кількість перемог у кожного бібоя. але тут і рахувати не треба було. Краб витворяв таке, що всі зливали йому просто один за одним. коли він почав виносити всіх вже по другому колу, судді вирішили це припинити, не зважаючи на те, що ще лишався час. що таке топрок? якщо взяти брейкінг в цілому відняти футворк і різні викрутаси на підлозі то і вийде топрок (але можу і помилятись, пояснив наскільки вистачило розуміння цього стилю)

EXIBISHION BATTLES:
TONY ROCK (TOP 9) VS. SLEY (RUFFNECK ATACK)

Тонірок просто піпець який крутий чувак. не доводилось ще вживу бачити настільки технічного танцю. все було ніби за межами людських можливостей. Слей теж круто танцював, але рівень був дещо нижчий

YAN THE SHRIMP & ТАНЯ (МОСКВА) VS. PLUTO THE PLANET & KILLA KIM (КИЕВ)

http://vkontakte.ru/video-7178164_100141973
Тут емоції просто лізли через край ) батл був настільки гарячим, що здавалось ніби от-от почнеться бійка. Кілла Кім виявилась така зла, що я собі і уявити не міг ))) не так вже і легко було визначити для себе, хто переміг - з кожним виходом кожна команда презентувала себе все краще і краще. особисто я б відмітив чувака з Москви та дівчину з Києва ) але я далеко не експерт у цьому

LIVE PERFORMANCE от джаз-фанк групы "J.T. FRESH", с каверами на популярные би-бойские композиции!
чуваки професіонали, але через відсутність вокалістки довелось викручуватись неповним складом. бідні саксофоніст з трубачем, все навантаження впало на їх плечі, точніше губи. виступ був дуже імпровізованим, в основному весь час були джеми


What Da Funk (Ozone) - Popping Show
ну а яким може бути виступ найкрутішого поппера СНД? це було феєрично! під час виступу клуб наче завмер і не видавав жодного звуку. хто не в курсі, що це взагалі таке, подивіться імпровізований виступ з його репетиції (переважно у жанрі анімейшн):
http://www.youtube.com/watch?v=0VLm93cSfjY

...ну и конечно же жаркие CYPHERS, CYPHERS, CYPHERS!
так! класна штука влаштовувати невеличкі круги з людей і танцювати у центрі по черзі. можна собі стояти збоку і дивитись, а можна і виходити всередину, показати на що здатен. єдине що кругів чисто по поппінгу не було, а було б круто. принаймні мені цього дуже хотілося )

на жаль, до кінця паті не був, в 3 години пішов додому спати, адже зранку ще треба було йти висіти на ролах, але впевнений на всі 100, що сумувати там не доводилось

UPD: фотки вконтакті
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=76632228
ИСТОЧНИК: http://rollerportal.com/